Cover-afbeelding

Apex Legends: Voidwalker-evenement live, 2X exp weekend

Het Apex Legends Voidwalker-evenement is live met een story trailer, nieuwe cosmetische upgrades, challenges en meer.

Korting Cosmetics

Van 3 september tot de 17e kan je in Apex Legends speciale Voidwalker Challenges volbrengen. Dat evenement volgt op het Iron Crown-evenement van afgelopen maand. Volgens Respawn Entertainments ontwikkelaars gaat Voidwalker over de 'mysterieuze geschiedenis' van Wraith.

voidwalker event apex legends wraith

Het evenement brengt een nieuwe Ltm, Armed and Dangerous waarbij spelers alleen beschikken over shotguns en sniper rifles. Ook is er een nieuwe locatie te vinden op King's Canyon die de Project: Wraith Facility heet. Spelers kunnen daar in een portal springen die hen de lucht in teleporteert.

Ook bracht de ontwikkelaar een Story Trailer uit die Stories from the Outlands: Voidwalker heet. Bekijk de trailer hieronder en kom meer te weten over Wraith en haar verhaal, Respawn is bovendien van plan om in te zetten op de lore van de personages uit Apex Legends. Niet onbelangrijk is dat er wordt gehint op de nieuwe legend Crypto, waar je hier alles over leest, in de trailer.

Ten slotte heb je korting in de cosmetics shop, dat komt deels nadat de community haar onvrede deelde met de ontwikkelaar m.b.t het Iron Crown-evenement en de hoge prijzen. Verder kan je het weekend van 6 september genieten van dubbele experience.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.