Cover-afbeelding

Apex Legends: Legendary Hunt Event met rewards, Elite Queue en dubbele XP

Respawn Entertainment heeft de nieuwste content update van Apex Legends live gezet. Het Legendary Hunt Event brengt een Elite Queue, dubbele experience en challenges.

De Legendary Hunt is live, het is een limited time mode in Apex Legends en wij schreven al over de nieuwe 'coole' skins die daar bij horen. Het evenement is echter veel meer dan slechts cosmetische upgrades, er komt een speciale Elite Queue voor squads die in de top vijf eindigden, er zijn speciale challenges met beloningen én je kan extra experience verdienen.

Van 4 juni tot en met 2 juli kunnen Apex Legends-fans deelnemen aan het Legendary Hunt-evenement. Vooral de Elite Queue playlist komt voor de community als een leuke verrassing, als je een game eindigt bij de top 5 squads kan je deelnemen aan de Elite Queue. Daar zitten alleen andere top 5-squads in uit andere games wat de competitie verhoogt. Ook wordt de ring sneller kleiner in deze playlist.

Afbeelding voor artikel Apex Legends: Legendary Hunt Event met rewards, Elite Queue en dubbele XP

Daarnaast zijn er nieuwe challenges in de game gebracht met bijpassende beloningen, wij zetten ze allemaal op een rijtje:

Legendary Hunt Badge – Eindig in de Top 5 in een match. Volgt je langste top 5-streak in de Elite Queue. Rare Wolfpack G7 Scout weapon skin – Eindig in de Top 5 in een Apex Elite match. Epic Master of the Hunt Bloodhound Legend skin – Eindig vijf keer in de Top 5 in een willekeurige queue. Legendary Tamed Beast Triple Take weapon skin – Win twee keer in elke queue.

Deze challenges lopen niet voor het hele event, maar vervallen op 18 juni, dan verwachten we dat er een nieuwe reeks uitdagingen wordt geïntroduceerd.

Afbeelding voor artikel Apex Legends: Legendary Hunt Event met rewards, Elite Queue en dubbele XP

Ten slotte kan je extra ervaring opdoen om je personages en je battle pass verder uit te bouwen. Dit weekend, van 7 juni tot en met 10 juni, kan je genieten van dubbele experience maar je verdient ook een volledig battle pass-level als je in de top 5 van welke match dan ook eindigt.

Lees ook al alles over de nieuwe Apex Legends esportscompetitie FACEIT Pro Series en op de E3 2019 gaat Respawn Entertainment Season 2 onthullen

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.