Cover-afbeelding

Apex Legends krijgt eigen FACEIT Pro Series

Apex Legends krijgt een eigen FACEIT Pro Series met een prijzenpot van 50,000 dollar. Het toernooi gaat van start op 31 mei met een reeks van acht evenementen.

FACEIT Apex Legends is aanstaande en er doen zestien van de grootste esportsorganisaties aan mee van het moment. In acht individuele toernooien wordt de competitie afgewerkt voor een deel van de prijzenpot van 50,000 dollar.

De volgende teams doen mee aan de competitie: 100 Thieves, CL Gaming, G2 Esports, Cloud 9, compLexity, Dignitas, FNATIC, Gen.G, Misfits, NRG Esports, T1, TSM, Immortals en Team Liquid. De overige twee teams werden niet uitgenodigd maar kunnen zich plaatsen via de FACEIT Pro Series: Apex Legends Qualifiers waar momenteel twintig teams van de pro server aan mee doen.

Respawn Entertainment is druk bezig met het optimaliseren van de battle royale, zo kwam er al een update die hit registration en meer verhielp. Ook hebben PS-spelers een gratis skin kunnen claimen en vertelde de ontwikkelaar dat er een heleboel nieuwe content naar de game toe komt.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.