Cover-afbeelding

Alle deelnemers IEM Katowice bekend

Het laatste play-in-toernooi voor de IEM Katowice Major is afgelopen en alle 24 deelnemers zijn bekend.

Winstrike Team en ViCi Gaming wisten op het laatste kwalificatietoernooi een ticket veilig te stellen voor de Major. Zij vergezellen de acht teams die als eerste of tweede eindigde in de vorige Minors. Die deelnemers strijden in de New Challenger Series 2019 samen met de challengers van de FACEIT Major van Londen.

De deelnemers zijn: ENCE Esports, NRG Esports, AVANGER, Renegades, Team Vitality, Furia Esports, Team Spirit, Grayhound Gaming, Winstrike Team en ViCi Gaming. De terugkerende challengers zijn: Ninjas in Pyjamas, Fnatic, G2 Esports, Vega Squadron, Cloud9 en TyLoo.

Afbeelding voor artikel Alle deelnemers IEM Katowice bekend

Die zestien teams nemen het van 13 tot 17 februari tegen elkaar op, de top acht neemt het tegen de Returning Legends op. Dat zijn de acht beste teams van FACEIT Londen: Astralis, Natus Vincere, MIBR, Team Liquid, compLexity Gaming, BIG, HellRaisers en FaZe Clan.

Die competitie loopt van 20 februari tot de 24e waarna de top acht in een 'single elimination'-eindronde gaat bepalen wie de nieuwe kampioen van de Major is. De knockoutronde loopt van 28 februari tot 3 maart.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1095 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.