Cover-afbeelding

Activision heeft meer remastered games in petto

Activision is op de remaster-trein gesprongen en lijkt daar nog niet van af te stappen. Na de Modern Warfare remastered en Crash Bandicoot remakes komen er meer titels aan.

Oud is nieuw

Recentelijk heeft Activision remastered-versies gereleased van klassieke games zoals Spyro, Crash Bandicoot en Call of Duty: Modern Warfare. De CEO van het bedrijf, Bobby Kotick, had het over het succes van die titels en toekomstplannen.

spyro

“We hebben goede resultaten gezien van de remastered games. Als je kijkt naar Crash N. Sane Trilogy, Spyro Reignited Trilogy en crash team racing, zijn het allemaal geweldige games. Onze teams hebben ze op ongekende manier gemoderniseerd”, vertelde de CEO. Hij sloot af met een hoopvol bericht: “Ik zou zeggen, bereid je voor op aankondigingen.”

Call of Duty-fans willen al langer een re-release van de populaire Modern Warfare 2, maar daar is niets nieuws over naar buiten gekomen. Een andere titel die mogelijk opnieuw wordt uitgebracht is Warcraft 3: Reforged. De Blizzard-tak van het bedrijf staat er echter om bekend zijn tijd te nemen om een topproduct af te leveren, dus we moeten mogelijk nog wachten tot BlizzCon voor een update.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.