De nieuwste artikelen over Events

Splatoon 2: EK in Parijs met Nederland en België

Afgelopen weekend heeft het Europees Kampioenschap Splatoon 2 plaatsgevonden in Parijs, Nederland deed mee maar het was Frankrijk dat won.

FIFA eNations Cup met Nederland als deelnemer

De line-up van de FIFA eNations Cup is bekendgemaakt en Nederland is van de partij, als één van de laatste vier deelnemers werd Nederland onthuld.

FIFA eNations League maakt eerste 12 landen bekend

De eerste twaalf landen die meedoen aan de eNations League zijn bekend gemaakt. Nederland zit daar niet tussen.

DOTA 2 Major wordt in Disneyland Parijs gespeeld

De DOTA 2 Major wordt in Disneyland Parijs gehouden, van 4 tot 12 mei wordt het pretpark omgetoverd tot de arena voor de vierde Major van het seizoen 2018-2019.

DreamHack duikt in mobile esports met Clash Royale en Brawlstars

DreamHack lanceert een mobile esportscompetitie, de DreamHack Mobile Series. Clash Royale en Brawlstars krijgen een toernooi met 20 000 dollar aan prijsgeld.

FIFA Ultimate Team viert carnaval met Carniball

FIFA Ultimate Team viert ook carnaval, met het evenement Carniball. Prime Icon Moments, Flashback SBC's en speciale Carniball-spelers zijn beschikbaar.

Tyler uitgeschakeld in HCT Winter

Op de Hearthstone Championship Tour heeft Tyler kansloos verloren in de groepsfase, hij verloor twee keer in groep B waardoor hij weer terug naar huis mag.

Tyler actief op Hearthstone Championship

Tijdens de HCT World Championship strijden de zestien beste Hearthstone-spelers voor een prijzenpot van één miljoen dollar in Taipei.

FIFA 19 krijgt een eNations League

De FIFA heeft bekend gemaakt dat er een speciale eNations League aankomt in 2019. Het toernooi vindt plaatst op 13 en 14 april.

Astralis bevestigt beste CS:GO-team ter wereld te zijn

Tijdens IEM Katowice heeft Astralis overtuigend de titel in de wacht gesleept door te winnen van ENCE eSports in de Grand Finals.

ESL Katowice Royale: Nederlanders verdienstelijk in Fortnite-toernooi

De vier Nederlandse Fortnite spelers die meespeelden in het ESL Katowice Royale toernooi hebben niet gewonnen, maar behaalden verdienstelijke plaatsen.

ENCE eSports haalt finale ten koste van NaVi

Natus Vincere heeft in de halve finale van de IEM Katowice 2019 verloren van ENCE eSports, in de Spodek Arena is dit de grootste upset van het toernooi gebleken.

Pagina 1 van 43