De nieuwste artikelen over Events

Razer Hypersense brengt levensechte game-ervaring

Razer heeft op CES 2019 een van hun nieuwste snufjes gepresenteerd. Het moet games naar een 'next level' van diepgang brengen.

Omniverse esportstoernooi komt naar Amsterdam

Eind januari wordt het Omniverse esportstoernooi in Amsterdam gehouden, dat is een competitie waarbij je moet rennen om te kunnen winnen.

Fortnite toernooi op Australian Open

Fortnite's Summer Smash wordt gehouden tijdens de finales van de Australian Open, één van de Grand Slams in het tennis.

Team Rogue pakt titel in spannende finale US Nationals

Afgelopen weekend werd de finale tussen Evil Geniuses en Rogue gespeeld. Beide teams streden tegen elkaar om Amerikaan kampioen te worden.

Hearthstone geeft pakjes weg voor Winter Veil

Winter Veil wordt vandaag gevierd tot 31 december in de Tavern! Spelers kunnen door honderd kaarten te spelen gratis pakjes verdienen en bovendien komen er feestelijke Tavern Brawls naar Hearthstone toe.

Halve finale US Nationals tussen EG en Cloud9

Dit weekend waren de Rainbow Six Siege US Nationals in Las Vegas. Acht teams, verdeeld in twee delen gebaseerd op de kust waar ze vandaan komen. De winnaars van de Eastern en Western conference streden tegen elkaar om uit...

Drie teams kwalificeren zich voor ESL One Katowice

Nadat de uitgenodigde teams bekendgemaakt werden, hebben drie teams zich gekwalificeerd via de regionale competities. Gambit Esports, TNC Predator en compLexity Gaming reizen naar Polen voor het toernooi.

Kayzr League kroont mCon als kampioen CS:GO

Afgelopen weekend werden de finales gespeeld van de Kayzr League Counter-Strike: Global Offensive. Daarbij wist mCon esports met duidelijke cijfers te winnen van Spawn esports EU.

Astralis besluit topseizoen met titel Inter Grand Slam

Het eerste Inter Grand Slamtoernooi zit erop en Astralis mag zichzelf de winnaar noemen. Het toernooi moet het Counter-Strike: Global Offensive-seizoen jaarlijsk gaan afsluiten.

Kayzr kroont zijn Rocket League-winnaar

Afgelopen weekend werd de Kayzr League-competitie afgerond. In de halve finale van de Rocket League-competitie stonden Withmyboyzs! en Echo Zulu tegenover elkaar, de winnaar daarvan neemt het op tegen mCon esports en BRASH...

Dreamhack's volledige lineup is bekend

Dat het game-evenement naar Rotterdam toe komt wisten we al, maar nu zijn alle evenementen voor het komende jaar bekendgemaakt.

Call of Duty zet in op esports met 5v5-mode

Afgelopen weekend trapte de Call of Duty World League Vegas het esportsseizoen af in, je raadt het niet, hartje Las Vegas. Ditmaal met een nieuwe spelmodus, de 5v5-mode.

Pagina 1 van 40