De nieuwste artikelen over Events

Overwatch Anniversary viert driejarig bestaan

Overwatch gaat bijna zijn verjaardag vieren, Blizzards shooter is bijna drie jaar oud en dat wordt gevierd tijdens het Anniversary Event dat we eind mei verwachten.

DOTA 2: Vier teams kwalificeren zich voor The International 2019

Na het MDL Disneyland hebben Team Liquid, Fnatic, LGD en Ninjas in Pyjamas zich verzekerd van een plek op The International 2019.

Fortnite World Cup-finale vindt plaats in seizoen 9

De finale van de lang geanticipeerde Fortnite World Cup wordt in seizoen negen gehouden, aldus Epic Games. Dat houdt in dat het seizoen verlengd wordt.

Rainbow Six Masters 2019 keert terug naar Melbourne

Rainbow Six Masters 2019 keert terug naar Melbourne, Australië en brengt de twaalf beste teams van de ANZ-regio samen om een plekje veilig te stellen voor de Melbourne Esports Open.

Bekijk hier alle League of Legends MSI 2019 wedstrijden

MSI is begonnen en hier kun je alle games bekijken.

League of Legends Mid Season Invitational: Alle deelnemers bekend

De League of Legendscompetities zijn overal ter wereld afgelopen en dat betekent dat de afgevaardigden voor de eerste internationale competitie bekend zijn.

The International-data gelekt door Vici Gaming

Dota 2 heeft jaarlijks het grootste internationale toernooi The International en Valve hield zich nog stil over welke data daarvoor gereserveerd werden, Vici Gaming heeft het echter gelekt.

Hearthstone: Decks voor HCT World Championship zijn bekend

De deelnemers hebben de decks voor het HCT World Championship ingeleverd, het belangrijkste Hearthstone-toernooi gaat volgende week van start.

G2 Esports bevestigt dominantie in LEC-finale tegen Origen

De European League of Legends Championship-finale is gisteren in Ahoy in Rotterdam gespeeld en G2 Esports veegde de vloer aan met Origen.

Rotterdam verwelkomt het League of Legends-circus voor de European Championship-finale

De LEC heeft na weken vol spanning een hoogtepunt bereikt, in Ahoy gaan Fnatic en Origen strijden voor een finaleplek tegen G2 Esports.

DOTA2 Disneyland Parijs-Major met alle deelnemers

Valve gaat een DOTA2 Major in Disneyland Parijs houden, de deelnemers zijn bekend.

Smash Bros. Ultimate en Splatoon 2 hebben World Championship op E3

Nintendo heeft bekendgemaakt dat Smash Bros. Ultimate én Splatoon 2 hun Wereldkampioenschap houden op de E3 gamebeurs in Los Angeles.

Pagina 1 van 45