SK Telecom T1 [SK-Telecom-T1]

 SK Telecom T1 op Facebook

SK Telecom T1 is een Zuid-Koreaans League of Legends-team en wordt gezien als een van de beste teams in de wereld. Op het moment hebben ze maarliefst twee wereldtitels op hun naam staan. Het team bestaat op het moment uit: -Huni -Peanut -Faker -Bang -Wolf -Untara -Blank -Sky

De nieuwste artikelen over SK Telecom T1

League of Legends Mid Season Invitational: Alle deelnemers bekend

De League of Legendscompetities zijn overal ter wereld afgelopen en dat betekent dat de afgevaardigden voor de eerste internationale competitie bekend zijn.

Column: Vrouwen in een mannenwereld

Elke week schrijven wij een column over een bedenking, ontwikkeling of iets enorm gaafs uit de esportswereld, deze week hebben we het over de vrouwen in esports en hun rol in de scene.

Spelerswissels in League of Legends Championship deel twee

Na een turbulent 2018 én een gloednieuwe competitie, de LEC, hebben we een paar opmerkelijke transfers gezien tussen de topteams.

Spelerswissels in League of Legends Championship deel één

Na een turbulent 2018 én een gloednieuwe competitie, de LEC, hebben we een paar opmerkelijke transfers gezien tussen de topteams.

Rasmus 'Winther' Caps verlaat Fnatic

Rasmus 'Winther' Caps verlaat het Europese League of Legendsteam, Fnatic en gaat bij G2 esports verder als midlaner. De achttienjarige Deen speelde sinds de Spring Split van 2017 bij Fnatic en kende een uitstekende periode...

Zien we Faker terug bij SKT T1 komend seizoen?

Waar gaat Faker heen als zijn contract afloopt bij SK Telecom T1?

RapidStar wordt nieuwe assistent bij C9

Cloud9 heeft een nieuwe assistent-coach gecontracteerd voor de aankomende NA LCS Summer Split. Jung 'RapidStar' Min-sung werkte bij de grote Koreaanse teams en gaat nu een Noord-Amerikaans avontuurtje aan.

SK Telecom worstelt met de vorm

Terwijl de winnaars per regio van de LCS Spring Split meedoen aan het MSI Mid Season Invitational-toernooi missen we een groot team. SK Telecom wist opnieuw niet te winnen in de Koreaanse Spring Split en delfde het ondersp...

Pagina 1 van 2