Overwatch

Blizzard’s nieuwste IP is nog geen jaar oud maar kent nu al een gigantische fanbase. In de shooter kiezen twee teams van zes elk een personage waarmee ze de rol van tank (opvangen van de klappen), defense (verdedigingen bouwen), support (helpen van het team) of offense (gefocust op het uitschakelen van andere spelers) innemen. Vervolgens moeten de teams een objective verdedigen of aanvallen, waarna er na een tijdslimiet gewisseld wordt. Elke hero heeft een compleet unieke aanvallen, waardoor het counteren van je tegenstander een belangrijk aspect van het spel is. Vooral in Zuid-Korea is Overwatch erg populair. Daar kent het APEX-toernooi ongekende populariteit. Blizzard is bezig met het opzetten van een Overwatch League en organiseert ook een Overwatch World Cup, dus wie weet mogen we Nederland of België straks wel aanmoedigen tijdens het toernooi. Overwatch is beschikbaar op de PC, PS4 en Xbox One.

De nieuwste artikelen over Overwatch

Overwatch Anniversary Event is live en deze skins zijn nieuw

Overwatch viert zijn derde verjaardag en doet dat traditiegetrouw met nieuwe skins, tot en met 10 juni kan je speciale gamemodi spelen en cosmetische items verdienen.

Overwatch Anniversary viert driejarig bestaan

Overwatch gaat bijna zijn verjaardag vieren, Blizzards shooter is bijna drie jaar oud en dat wordt gevierd tijdens het Anniversary Event dat we eind mei verwachten.

Echo Fox: Amit Raizada heeft geschiedenis van racisme en bedreigingen

Amit Raizada is een aandeelhouder van Echo Fox en heeft na de racistische uitingen richting Rick Fox en Jace Hall zich eerder ook al misdragen.

Overwatch: Verdien extra OWL Tokens tijdens All Star Event

Fans van de Overwatch League kunnen tijdens het All Star Weekend extra OWL Tokens verdienen, daarmee kan je de speciale All Star-skins vrijspelen.

Overwatch League Stage 2: San Francisco Shock wint finale van Vancouver Titans

De finale van de Overwatch League Stage 2 is gespeeld tussen San Francisco Shock en Vancouver Titans waarbij de eerste wist te winnen.

Overwatch: Spelers willen dat Paris wordt aangepast

De nieuwste map die in Overwatch werd geïntroduceerd, Paris, moet volgens spelers aangepast worden. De chokepoints leiden tot frustratie bij menig Overwatch-fanaat.

Verenigde Staten wil regelgeving Lootboxes strenger maken

De VS wil een wet invoeren die loot boxes en pay-to-win-microtransacties verbiedt voor 'games die door minderjarigen worden gespeeld'. Dat kan gevolgen hebben voor League of Legends, Overwatch en Apex Legends.

Overwatch League: All Stars-selectie bekendgemaakt

De All Star Game van de Overwatch League is nabij en Blizzard maakte alle deelnemers bekend, deze twaalf spelers zullen het onder elkaar gaan uitvechten voor de eer.

Pagina 1 van 37