Hearthstone

Blizzard geeft met Hearthstone een eigen draai aan het Trading Card Game genre. In Hearthstone kiezen spelers een klasse uit en stellen ze een deck samen van 30 kaarten. Alle klassen en personages zijn afkomstig uit de Warcraft-verhalen, dus voor spelers die bekend zijn met het universum is het een feest van herkenning. Elke klasse kent een eigen class-power en enkele unieke kaarten die alleen die klasse kan gebruiken. Spelers beginnen met 30 levenspunten en moeten door het spelen van kaarten de levenspunten van hun tegenstander reduceren tot nul. Er zijn spells, monsterkaarten met verschillende aanvals- en levenswaarden en kaarten met speciale attributen, zoals een taunt-monster of een wapen voor je personage. De Hearthstone World Championship Tours en de uiteindelijke World Championship zelf (die waarschijnlijk plaats zal vinden op Blizzcon) zijn op dit moment de grootste toernooien. Hearthstone is gratis te spelen via Battle.net of via de app voor Android en iOS (iPhone en iPad)

De nieuwste artikelen over Hearthstone

Hearthstones Rise of Shadows-kaarten vanaf vandaag onthuld

Blizzard heeft bekendgemaakt wanneer de Rise of Shadows-kaarten worden onthuld als de nieuwe uitbreiding van Hearthstone. Vandaag worden de eerste nieuwtjes bekendgemaakt.

Hearthstone Rise of Shadows eerste uitbreiding van het jaar

Blizzard's online kaartenspel, Hearthstone, heeft de eerste uitbreiding van 2019 onthuld. In Rise of Shadows neem je het vanaf 19 april op tegen E.V.I.L, het slechterikenteam van Arch-Thief Rafaam.

Hearthstone's nieuwe uitbreiding geteast: The Scientist

Blizzard heeft een teaser uitgebracht voor de komende uitbreiding van Hearthstone, The Scientist.

Tyler uitgeschakeld in HCT Winter

Op de Hearthstone Championship Tour heeft Tyler kansloos verloren in de groepsfase, hij verloor twee keer in groep B waardoor hij weer terug naar huis mag.

Tyler actief op Hearthstone Championship

Tijdens de HCT World Championship strijden de zestien beste Hearthstone-spelers voor een prijzenpot van één miljoen dollar in Taipei.

Hearthstone's nieuwe seizoen is het Year of the Dragon

Klassieke kaarten worden uit de rotatie gehaald en nieuwe uitbreidingen worden aangekondigd nu het Year of the Raven is afgelopen.

Hearthstone documentaire "Zet alles op het spel"

In "Zet alles op het spel" duikt Wouter Hoes de esportswereld van Hearthstone in. In 60 dagen stoomt hij zichzelf klaar om mee te doen aan Frag-o-matic, met alle gevolgen van dien. Bekijk hier de documentaire waarin hij di...

Hearthstone community niet happig voor Specialist Mode

Blizzard kondigde de nieuwe plannen aan voor Hearthstone esports van het komende seizoen met als grootste vernieuwing, Specialist Mode.

Pagina 1 van 23