Fortnite

Battle Royale-game met unieke bouwmechanic die het spel een nieuwe dimensie geeft.

De nieuwste artikelen over Fortnite

Virtus Pro tekent Fortnite-team

Artur "7ssk7" Kyourshin en Jamal "Jamside" Saidayev hebben zich aangesloten bij Virtus Pro en gaan professioneel Fortnite spelen.

Epic organiseert komende vrijdag toernooi met prijzenpot van 500.000 dollar

De ontwikkelaar achter Fortnite, Epic Games, organiseert een Fortnite Solo event komende vrijdag.

Fortnite Summer Skirmish niet helemaal zonder problemen

Het eerste Summer Skirmish-evenement toont aan dat Fortnite nog niet helemaal klaar is voor de grote esportsevenementen.

Tfue en Cloak van FaZe Clan winnen 20.000 dollar in Fortnite toernooi

Het Fortnite: Battle Royale duo van FaZe Clan slopen iedereen. Turner "Tfue" Tenney en Dennis "Cloak" Lepore winnen het ene na het andere toernooi.

2019 als eerste jaar van de Fortnite World Cup

Het wereldkampioenschap Fortnite gaat in 2019 van start met de al groot en breed aangekondigde prijzenpot van 100 miljoen dollar.

Optic Gaming contracteert Fortniters

OpTic Gaming stapt in Fortnite, er is een heel rooster gecontracteerd voor de eerste editie van de aakomende Fortnite competitie.

Fnatic speurt E3 af voor talent

Fnatic zoekt naar Fortnite talent op de E3 in Los Angeles volgende week. Dat heeft alles te maken met de competitie die in het seizoen 2018-2019 van start gaat.

Team Liquid investeert in Fortnite

Fortnite-esports krijgt steeds meer vorm sinds ontwikkelaar Epic Games aankondigde dat er een kleine 100 miljoen dollar beschikbaar gemaakt zou worden voor seizoen een. Dat geeft de kans aan een reeks nieuwe gamers om een ...

Pagina 1 van 3