Fortnite

Battle Royale-game met unieke bouwmechanic die het spel een nieuwe dimensie geeft.

De nieuwste artikelen over Fortnite

Call of Duty Blackout-toernooi op TwitchCon

Samen met Doritos wordt op TwitchCon een eerste toernooi georganiseerd voor Call of Duty's battle royalegame, Blackout. De spelmodus hoort bij Black Ops 4 die uitkomt op 12 oktober, maar Blackout is al speelbaar in een ope...

Fortnite: High Stakes met skins en esportsmogelijkheden

Het High Stakes-evenement is live op Fortnite en is tot nu toe de meest complete LTM-toevoeging aan de battle-royale game.

Morgausse eerste Fortnite-winnaar ooit

Het laatste Fortnite Summer Skirmish evenement is afgelopen op PAX West. Austin ‘Morgausse’ Etue heeft het toernooi gewonnen en mag daarom met een kleine 225 duizend dollar naar huis.

Fortnite is populair en klaar voor esports

Als we het in 2018 hebben over Battle Royale-games kunnen we niet om het enorm populaire Fortnite heen. Opvallend is het dat de game nog geen jaar bestaat, eind september viert het paradepaardje van Epic Games zijn eerste ...

Fortnite Summer Skirmish: Epic reageert op beschuldiging van cheaten

De Summer Skirmish in Fortnite gaat niet van een leien dakje. Na de problemen van week één, wordt de winnaar van week twee beschuldigd van vals spelen.

Virtus Pro tekent Fortnite-team

Artur "7ssk7" Kyourshin en Jamal "Jamside" Saidayev hebben zich aangesloten bij Virtus Pro en gaan professioneel Fortnite spelen.

Epic organiseert komende vrijdag toernooi met prijzenpot van 500.000 dollar

De ontwikkelaar achter Fortnite, Epic Games, organiseert een Fortnite Solo event komende vrijdag.

Fortnite Summer Skirmish niet helemaal zonder problemen

Het eerste Summer Skirmish-evenement toont aan dat Fortnite nog niet helemaal klaar is voor de grote esportsevenementen.

Pagina 1 van 4