Fortnite

Battle Royale-game met unieke bouwmechanic die het spel een nieuwe dimensie geeft.

De nieuwste artikelen over Fortnite

Het mysterie rond de free to p(l)ay-games

De gamemarkt is onderhevig aan grote veranderingen, waar vroeger de populairste games triple a-titels waren van grote studio’s zijn het nu juist free to play-games die ‘hot’ zijn. Hoe kan een bedrijf echter verdienen aan e...

Wordt Battle Royale het nieuwe archetype voor esports?

Battle Royale is een redelijk nieuw genre, met Playerunknown's Battlegrounds en H1Z1 noemen we al twee games die binnen de categorie vallen, en dan noemen we Fortnite niet eens.

Bogdan overlijdt na Fortnite Fall Skirmish Finals

De Zweedse Fortnitespelers Bogdan is na het behalen van de achttiende plek tijdens de Fall Skirmish overleden.

Rapper Drake en oud-basketballer Michael Jordan stappen in esports

Drake stapt in de esportsbusiness en wordt mede-eigenaar van 100 Thieves, samen met Scooter Braun die onder meer Martin Garrix en Ariana Grande managet.

Wij hebben alle Radar Signs al gevonden, jij ook?

In de vijfde challenge voor Fortnite seizoen zes wordt je op pad gestuurd om alle Radar Signs te vinden, wij deden het opzoekwerk al voor jou!

Er komt een reality-docuserie over een Fortnite-team

“The Gaming Life” gaat spelers volgen die zich meten met anderen op toernooien van Epic Games. Dit past in de trend die we zien waarbij esports zich steeds meer vermengd met de traditionele sportwereld.

Caster over Benelux esports: "Betere prestaties leiden tot kijkers en spelers"

De esportswereld ontwikkelt zich alsmaar door, kijk eens naar hoe het er vijf jaar geleden voor stond. Het derde seizoen van de League of Legends Worlds was bezig, Fortnite bestond niet en Starcraft was de grootste esport ...

Fortnite pins zijn meer dan 'show off material'

Epic Games heeft in-game toernooien gebracht naar Fortnite en wij ontdekten al hoe je de zogenaamde 'pins' oftewel achievements kan halen weer je mee kan opscheppen bij je vrienden.

Pagina 1 van 5