Apex Legends

Battle royalegame in het Titanfall-universum

De nieuwste artikelen over Apex Legends

Apex Legends: Tips en tricks die jij nodig hebt

Respawn Entertainment heeft een hit te pakken met Apex Legends, maar wat moet je echt weten om beter te worden? Wij zetten vijf broodnodige tips voor je op een rijtje.

Apex Legends: Esportsteams zijn op zoek naar professionele spelers

Het lijkt erop dat Apex Legends een serieuze esports kan gaan worden. Er zijn meerdere professionele esports-organisaties op zoek naar spelers die voor die teams uit willen komen.

Twitch Rivals gewonnen door Ninja's team dankzij Dizzy

De esporter voor NRG blonk uit in het eerste competitieve toernooi van Apex Legends.

Cross-platform play wordt mogelijk Apex Legends

Na de release van Respawn Entertainment's battle royalegame van vorige week is er veel gebeurd. Records zijn verbroken, toernooien gespeeld én de roadmap voor het komende jaar is bekendgemaakt.

Record solo kills Apex Legends is gezet

NRG's Dizzy haalde het record van 33 kills in één match, dat betekent dat hij meer dan de helft van alle deelnemers wist uit te schakelen.

Apex Legends haalt 25 miljoen spelers

In de tweede week na release heeft de battle royale van Respawn Entertainment al een ongelooflijke 25 miljoen spelers binnengehaald.

Solo en duo-mode voor Apex Legends

Dataminers hebben in de gamecode van Respawn Entertainment's battle royalegame ontdekt dat solo en duo-modes onderweg zijn naar de game.

Apex Legends heeft meer dan 10 miljoen spelers in drie dagen

Apex Legends haalde meer dan tien miljoen spelers in 72 uur en breekt daarmee alle records uit de gamegeschiedenis, niet te vergeten dat dit een free-to-play-game is.

Pagina 1 van 2