Apex Legends

Battle royalegame in het Titanfall-universum

De nieuwste artikelen over Apex Legends

Apex Legends: Respawn kondigt updates aan Season 2

Respawn Entertainment gaat in het komende Apex Legendsseizoen updates en bugfixes invoeren, dat moet bijdragen aan de nieuwe doorstart die de battle royale doormaakt.

Apex Legends: Leviathans wandelen naar Season 2

De Leviathans op King's Canyon beginnen te wandelen in Apex Legends, de community denkt dat dit het startschot voor Season 2 betekent. Heeft Wattson iets met de wezens te maken?

Apex Legendscompetitie door ESPN heet X games

ESPN is een merk begonnen dat zich over esports gaat ontfermen, EXP. Het bedrijf gaat eenApex Legendscompetitie organiseren die worden gestreamd en op TV worden uitgezonden.

Apex Legends: Hints naar nieuwe layout King's Canyon

Apex Legends is bezig met een nieuwe look voor King's Layout, tijdens het Legendary Hunt Event hebben spelers de eerste hints gevonden die wijzen op een aanpassing van Respawn Entertainment.

Apex Legends: Legendary Hunt Event met rewards, Elite Queue en dubbele XP

Respawn Entertainment heeft de nieuwste content update van Apex Legends live gezet. Het Legendary Hunt Event brengt een Elite Queue, dubbele experience en challenges.

Apex Legends: Legendary Hunt brengt nieuwe skins

De Apex Legends Community wil betere skins, volgens Respawn Entertainment gaat dat gebeuren in Season 2 tijdens Legendary hunt, de eerste limited time mode.

Apex Legends krijgt eigen FACEIT Pro Series

Apex Legends krijgt een eigen FACEIT Pro Series met een prijzenpot van 50,000 dollar. Het toernooi gaat van start op 31 mei met een reeks van acht evenementen.

Apex Legends met update die issues verhelpt

Respawn Entertainment heeft geluisterd naar de community en de audioproblemen net als de hit-registration issues opgelost voor Apex Legends in een grote update.

Pagina 1 van 10