Hearthstone Global Games 2018

17 juli 2018 - 3 november 2018

Tijdens de Hearthstone Global Games strijden de beste landen tegen elkaar in teams. Deze teams bestaan uit drie of vier spelers die zich via nationale competities hebben geplaatst. De HGG bestaat uit drie fases. In de eerste worden er zes wedstrijden per team gespeeld. De teams die vier van de zes wedstrijden winnen, gaan door naar fase twee.

Fase twee is de start van de knock-out fase. Vanaf dit moment is het voor teams de zaak om alle wedstrijden te winnen. Van de zestien teams die in deze fase zitten, mogen er acht door naar het offline gedeelte van de competitie. Deze laatste fase wordt tijdens BlizzCon gespeeld en bepaalt welk land het allerbeste is in Hearthstone.

De nieuwste artikelen over Hearthstone Global Games 2018

Hearthstone maakt esports toegankelijker in 2019

Na een, volgens Blizzard, succesvol 2018 zijn de plannen voor competitief Hearthstone bekendgemaakt door de ontwikkelaars. Concreet moet de esportsscene inclusiever worden.

Hearthstone is troef op The Reality

Het 'meest sociale gaming evenement' van de Benelux: The Reality is achter de rug

Nederland uit Hearthstone Global Games

Nederland ligt uit de Hearthstone Global Games na een verliespartij tegen Hong Kong.

Nederland bij de top 16 in Hearthstone Global Games

Nederland wint met Hearthstone van Polen voor de Hearthstone Global Games op de laatste speeldag van de Swiss en mag daardoor verder naar de volgende ronde.