ESL One Katowice 2019

28 februari 2019 - 3 maart 2019

ESL-toernooi in Katowice, Polen.

De nieuwste artikelen over ESL One Katowice 2019

Fortnite test Solo en Duo-competitie in-game

Fortnite test va update v8.01 de Solo en Duo-competitie in-game, elke speler kan zich meten in een competitieve mode van Epic Games battle royale.

Interview: Nederlandse esporter Petra Stoker op IEM Katowice

Petra 'Petra' Stoker is een Nederlandse Counter-Strike-speelster die voor Besiktas Esports speelt in het vrouwenteam. Wij mochten haar spreken op IEM Katowice waar ze deelnam aan de competitie.

Astralis bevestigt beste CS:GO-team ter wereld te zijn

Tijdens IEM Katowice heeft Astralis overtuigend de titel in de wacht gesleept door te winnen van ENCE eSports in de Grand Finals.

ENCE eSports haalt finale ten koste van NaVi

Natus Vincere heeft in de halve finale van de IEM Katowice 2019 verloren van ENCE eSports, in de Spodek Arena is dit de grootste upset van het toernooi gebleken.

De Champions Stage gaat een CS:GO-winnaar kronen

De vierentwintig beste Counter-Strike: Global Offensive-teams ter wereld hebben gestreden om bij de top acht te horen, die teams mogen in de Champions Stage uitvechten wie met de titel naar huis mag.

Vuur en water voor Fortnite's achtste seizoen

Vlak voor Season 8 van Fortnite is er een nieuwe teaser uitgebracht, na de hints op een piratenthema uit vorige teasers lijkt het er nu op dat er een vurige tegenhanger komt.

Fortnite's Major-toernooi op ESL Katowice

Epic Games' battle royale is met grootse plannen het nieuwe jaar ingegaan, er werd zo'n honderd miljoen dollar vrijgemaakt voor esports, het derde toernooi staat voor vrijdag op het programma.

Asus ROG kondigt partnerschap aan met ESL One

Op ESL One Katowice wordt een wereldwijd partnerschap aangekondigd tussen ASUS ROG en ESL One.

Pagina 1 van 2