Cover-afbeelding

Team Liquid opent campus in thuishaven Utrecht

Team Liquid opent een campus in Utrecht, de stad waar Victor Goossens het team ooit oprichtte. Er komt een gamehuis, fanzone en veel meer voor Liquid-fans.

Terug naar het begin

Team Liquid is het grootste esportsteam ter wereld op dit moment, met zo'n 70 spelers die in verschillende gamecompetities uitkomen. De bekendste zijn het League of Legendsteam dat in de Amerikaanse LCS uitkomt, het Rainbow 6-team dat Brazilië als thuishaven heeft, maar ook Fortnite-spelers en Hearthstone-esporters horen bij de organisatie.

Victor Goossens Team Liquid opreichter

Het team opent een campus in Utrecht, de stad waar het team in 2000 werd opgericht door Victor Goossens als Starcraft II-team/community. De campus komt vlakbij het centraal station te staan en er komen kantoorruimtes, vergaderzalen, verblijven, een restaurant en een fanzone in met merchandise.

Utrecht komt hiermee in het rijtje Los Angeles en Sao Paolo, waar Team Liquid ook filialen heeft staan.

Wij interviewden Team Liquid aan de vooravond van het Mid Season Invitational in Parijs en toen vertelde Yiliang 'Doublelift' Peng dat succes in synergie zit. Ook wist het CS:GO-team van Liquid de ESL Pro League te winnen.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.