Cover-afbeelding

Apex Legends: Problemen met de servers op PC, Xbox en PS4

Afgelopen weekend waren er vele problemen met de EA-servers voor Apex Legends, verschillende spelers konden niet inloggen, maar is het opgelost?

Na een kleine update voor Apex Legends kregen verschillende spelers probleemmeldingen als ze wilden inloggen. Een bericht dat ze niet konden verbinden aan de EA-servers of probleemcode 100 verpestte voor veel battle royalefans het speelplezier. EA beloofde om de problemen aan te pakken.

Het bleek dat de problemen bij de servers van EA lagen, een werknemer van Respawn Entertainment speelde een Twittervraag van een Apex Legendsspeler door naar de helpdesk van EA. Die reageerde met de bevestiging dat er problemen waren met de servers, ook Battlefield V-spelers en FIFA-spelers konden niet online gaan.

Gisteren werden de problemen pas opgelost voor alle games waardoor Apex Legends, FIFA en Battlefield weer speelbaar werden. EA verontschuldigde zich voor het ongemak via Twitter.

Een Respawn Entertainment-medewerker ging eerder al in op de bug waarbij Mirages decoy damage blokkeert en ookcheck je hier het TOTW 33.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.