De nieuwste artikelen over Business

OpenAI gaat de strijd aan met menselijk team

Op 28 juli wordt live de wedstrijd tussen de AI en een menselijk team uitgezonden op Twitch.

Tinder stort zich met Immortals op esportsmarkt

Datingapp Tinder gaat de Braziliaanse tak van Immortals sponsoren. Het CS:GO-team Made In Brazil heeft de eer.

Bayern Munchen stapt toch niet in esports

De voetbalgigant heeft besloten om toch niet te investeren in esports. Het besluit kwam van directeur Ulrich Hoeness.

Twitch-kanaal van Riot gaat als eerste over 1 miljard views heen

Het Twitch-kanaal van Riot Games is het allereerste dat over 1 miljard views heen gaat. Twitch is het meest bekende streamingplatform voor games en gamers.

2019 als eerste jaar van de Fortnite World Cup

Het wereldkampioenschap Fortnite gaat in 2019 van start met de al groot en breed aangekondigde prijzenpot van 100 miljoen dollar.

Duitsland op het punt om esports te verheffen tot sport

Duitsland staat op het punt om esports te erkennen als een volwaardige sport, dat heeft vooral gevolgen voor de kleinere esportsorganisaties.

Kraken Black Spiced Rum werkt samen met Eleague

De Eleague heeft een deal gesloten met Kraken Black Spiced Rum. In een deal van een jaar lang wordt het logo van de drankfabrikant gebruikt bij alle Eleague-gerelateerde activiteiten.

Opleiding Media en Esports voor Syracuse University

In de Verenigde Staten is een volgende universiteit begonnen met esportsonderwijs, de Syracuse University ontwikkelde een programma dat media en esports combineert.

Footlocker gaat team Splyce sponsoren

De Europese League of legendsteams maken zich klaar voor de aankomende EU LCS en daar horen ook sponsordeals bij. Team Splyce gaat tijdens het aankomende Summer Split samenwerken met de sneakergigant Footlocker.

Eenmaking van de Zuid-Amerikaanse competities in 2019

Riot Games is van plan om de twee Zuid-Amerikaanse regio's samen te voegen tot een. Het idee daarachter is dat de beleving van de fans niet veel verschilt en dat er een hardere competitie zal komen waar betere teams uit ko...

Australische high school league begint

Australië krijgt een League of Legends-competitie voor middelbare scholen. Riot Games gaat samenwerken met een aantal Australische scholen om esports te promoten in dat land en sterkere teams te krijgen voor de OPL.

Strivewire houdt er mee op

Een instituut voor de amateurtoernooien houd er mee op. Strivewire was een platform voor online-toernooien in een reeks esports zoals Hearthstone en League of Legends. Wegens gebrek aan draagvlak kan de website niet blijve...

Pagina 1 van 7