De nieuwste artikelen over Business

Tfue spreekt op YouTube over rechtzaak tegen FaZe Clan

Turner 'Tfue' Tenney heeft zich voor het eerst uitgesproken over zijn rechtzaak tegen FaZe Clan, de organisatie zou hem inkomsten ontzegd hebben. Hij reageert in een YouTube video.

Tfue klaagt FaZe Clan aan wegens uitbuiting in contract

Deze rechtszaak zou het esportslandschap kunnen hervormen, Turner “Tfue” Tenney is een streamer bekend van o.a. Fortnite en klaagt FaZe Clan aan, zijn oude werkgever.

Mortal Kombat start in juni met intercontinentale competitie

De intercontinentale competitie van Mortal Kombat gaat in juni van start en maakt deel uit van de Mortal Kombat Pro Kompetitie.

Call of Duty: Mede-eigenaar Denial Esports verlaat organisatie

Zachary Smith is de mede-eigenaar van Denial Esports, een team actief in de Call of Duty World League, en verlaat de organisatie na spelers niet betaald te hebben.

Echo Fox: Amit Raizada heeft geschiedenis van racisme en bedreigingen

Amit Raizada is een aandeelhouder van Echo Fox en heeft na de racistische uitingen richting Rick Fox en Jace Hall zich eerder ook al misdragen.

PUBG Mobile krijgt functie die spelers herinnert te pauzeren

PlayerUnknown's Battlegrounds krijgt een functie die spelers na een bepaalde tijd zegt datze een pauze moeten nemen. Dat is om excessief gamen tegen te gaan.

Fortnite World Cup: Spelers blijven cheaten tijdens Online Opens

Epic Games blijft kampen met cheaters tijdens de kwalificaties voor de Fortnite World Cup in Noord Amerika West.

Apex Legends: Respawn wil 'slechte teamgenoten' bannen

Apex Legends krijgt binnenkort een manier om 'piggy-backing' aan te pakken met wellicht permanente bans voor zulke spelers.

Verenigde Staten wil regelgeving Lootboxes strenger maken

De VS wil een wet invoeren die loot boxes en pay-to-win-microtransacties verbiedt voor 'games die door minderjarigen worden gespeeld'. Dat kan gevolgen hebben voor League of Legends, Overwatch en Apex Legends.

Logitech G onthult draadloze G502 in LEC-studio Berlijn

In Berlijn heeft Logitech G haar nieuwste draadloze gamemuis onthuld. De G502 Lightspeed Wireless Gaming Mouse heeft een betere batterij, is sneller, lichter en beter dan bekabelde muizen.

Apex Legends: Problemen met de servers op PC, Xbox en PS4

Afgelopen weekend waren er vele problemen met de EA-servers voor Apex Legends, verschillende spelers konden niet inloggen, maar is het opgelost?

Fnatic haalt ruim 19 miljoen dollar op voor expansie Azië en NA

Fnatic als organisatie wil groeien van 150 tot 1000 werknemers, in een ronde waar geld werd opgehaald voor uitbreidingen in Noord-Amerika en Azië is ruim 19 miljoen dollar opgehaald.

Pagina 1 van 16