Auteur

  • Sam

    Sam95 artikelen

    Esports noob tweede klas. Fortnite en Tom Clancy dilettant.

De nieuwste artikelen van Sam

Column: Vrouwen in een mannenwereld

Elke week schrijven wij een column over een bedenking, ontwikkeling of iets enorm gaafs uit de esportswereld, deze week hebben we het over de vrouwen in esports en hun rol in de scene.

Fortnite x Marshmello-evenement morgen live

Morgen gaat Marshmello Pleasant Park op zijn kop zetten met een in-game-evenement. Hier is alles wat je moet weten over wat er te wachten staat in Pleasant Park.

FIFA's Team of the Week met Berghuis

Team of the Week 20 is uitgebracht, we zien Steven Berghuis tussen grote jongens als Di María, Gómez en Benzema.

Sneeuw in Fortnite is aan het smelten

Voor een aantal dagen lag het hele battle royale-eiland onder een flink pak sneeuw, maar dat begint nu langzaam te smelten.

Super Bowl Skins en Marshmello op Fortnite

Verschillende skins zijn onderweg naar Fortnite. Zo komen er Gridiron Footbal-skins en is DJ Marshmello ook binnenkort te zien.

Fortnite seizoen acht begint met een knal

Dataminers zijn in de bestanden van update 7.30 gedoken en hebben interessante dingen gevonden die het mogelijke begin van seizoen acht verklappen én een nieuwe skin onthullen.

ESL Summer Championship in april van start

De ESL-competitie League of Legends én Counter-Strike: Global Offensive heeft de data voor de Summer Championship bekendgemaakt.

Het pad van een succesvolle esporter

Het pad van een esporter is niet altijd even fijn of rooskleurig als wordt gedacht. Het is niet zomaar een spelletje spelen en daar geld voor krijgen. Er gaat veel training in zitten, veel discipline.

Fortnite krijgt eigen ESL-evenement

ESL gaat samen met Epic Games twee Fornite-evenementen organiseren tijdens ESL Katowice, het grootste esports-evenement van ESL.

Fortnite-spelers testen nieuwe tools op speciaal evenement

Fortnite-spelers worden uitgenodigd om een speciaal evenement bij te wonen waar ‘nog niet vrijgegeven tools’ worden gepresenteerd. Waaronder mogelijk de Spectator mode.

De Kayzr League in februari van start

De vier Kayzr League-toernooien gaan in februari van start: Rocket League, League of Legends, CS:GO en Hearthstone zijn allemaal van de partij.

Smash Bros. en Splatoon 2-toernooien in 2019

Nintendo komt met drie nieuwe toernooien voor Smash Bros. Ultimate en Splatoon 2. Twee voor Smash Bros. Ultimate en de derde voor Splatoon 2.

Pagina 1 van 8