Auteur

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke772 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.

De nieuwste artikelen van Jaap Vreeke

League of Legends: Ezreal kan geen dubbele Tear meer stacken

De laatste League of Legendspatch heeft een aantal nieuwigheden in de MOBA van Riot Games gestopt, waaronder een nerf aan de dubbele Tear-strategie van Ezreal.

Battlefield V: Operation Firestorms map heet Halvoy en is enorm

Battlefield V: Operation Firestorm lijkt dicht bij een release te zijn, EA onthulde de map en die is maar liefst tien keer groter dan de grootste multiplayer-map, Hamada.

Hearthstones Rise of Shadows-kaarten vanaf vandaag onthuld

Blizzard heeft bekendgemaakt wanneer de Rise of Shadows-kaarten worden onthuld als de nieuwe uitbreiding van Hearthstone. Vandaag worden de eerste nieuwtjes bekendgemaakt.

Apex Legends' Legend bonus seizoen 1 uitgelegd

Apex Legends heeft het eerste seizoen geopend met een battle pass, een nieuwe Legend en een bonus die spelers helpt te levelen door met verschillende personages te spelen.

Fortnite nerft Baller en brengt Flint-Knock Pistol net als Impact Grenade

Fortnites laatste patch introduceert het Flint-Knock Pistol in de battle royale van Epic Games, nerft de Baller en brengt Impact Grenades terug uit The Vault.

Google Stadia is ambitieus voor online games

Op de GDC 2019 heeft Google een revolutionair nieuw product aangekondigd, Stadia. Stadia is een streamdienst voor videogames en als we de tech-gigant geloven wordt de online impact enorm.

FIFA Team of the Week met drie Nederlanders

Het is woensdag en dat is in FIFA Ultimate Team tijd voor weer een Team of the Week, met deze keer Stefan de Vrij, Marco Bizot en Wout Weghorst.

Fortnite Blackheart Cup nieuw online-toernooi

Epic Games gaat verder met de in-game online-toernooien voor Fortnite, deze keer is het de Blackheart Cup met een kleine 100 000 dollar aan prijzengeld.

League of Legends nieuwe patch nieuwe skins, buffs en nerfs

Patch 9.6 brengt Fuzz Fizz en andere dierenskins naar League of Legends, net als buffs en nerfs voor onder meer Urgot, Kayle en Neeko.

Apex Legends dataminers ontdekken nieuw wapen

Een gloednieuw wapen is ontdekt door dataminers in de code van Apex Legends, de L-Star EMG.

Overwatch League gaat uit en thuiswedstrijden spelen

Nate Nanzer kondigde op Twitter aan dat Overwatch échte uit en thuiswedstrijden wil gaan spelen in de komende Overwatch League.

Call of Duty: Mobile aangekondigd door Activision

Call of Duty gaat mobiel zegt Activision, Call of Duty Mobile wordt een free to play-versie van de populaire first person shooter.

Pagina 1 van 65