Auteur

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke249 artikelen

    Echte esportsfanaat van het eerste uur. Expert in League of Legends en Hearthstone.

De nieuwste artikelen van Jaap Vreeke

Sejuani wordt weer speelbaar in patch 8.12

Patch 8.12 heeft een hoop champions de buffs gegeven die ze nodig hadden, maar er zijn ook wat nerfs doorgevoerd en die raken vooral champions met een shield ability.

2019 als eerste jaar van de Fortnite World Cup

Het wereldkampioenschap Fortnite gaat in 2019 van start met de al groot en breed aangekondigde prijzenpot van 100 miljoen dollar.

Duitsland op het punt om esports te verheffen tot sport

Duitsland staat op het punt om esports te erkennen als een volwaardige sport, dat heeft vooral gevolgen voor de kleinere esportsorganisaties.

Aatrox wordt angstaanjagend aangekondigd

Op de Facebookpagina van Riot Games werd de nieuwe versie van de bekende Aatrox geteased. De ontwikkelaar van League of Legends is van plan om naast nieuwe champions te releasen ook oude bekenden een make-over te geven.

Gestoorde picks in de LPL voorbode voor EU?

Als de LPL een voorbeeld is voor wat we te zien krijgen in de Summer Splits die in NA en EU aanstaande zijn, gaan we een interessante metagame krijgen.

Banner of Command gaat verdwijnen uit de shop

Riot Games heeft een item uit de rotatie gehaald voor League of Legends, de Banner of Command bleek te sterk en werd soms zelfs twee keer gebouwd voor de ultieme splitpush.

Kraken Black Spiced Rum werkt samen met Eleague

De Eleague heeft een deal gesloten met Kraken Black Spiced Rum. In een deal van een jaar lang wordt het logo van de drankfabrikant gebruikt bij alle Eleague-gerelateerde activiteiten.

League of Crash is back

Gisteren zou League of Legends de Clash servers gaan stress testen om te kijken of de technische problemen die de release met zich meebracht zijn opgelost, dat bleek niet het geval.

Team Dignitas valt in de prijzen

In de finale van de Rocket League Championship Series heeft Team Dignitas de titel gewonnen ten koste van NRG esports.

Grijp een schild in de winter op PUBG

Op de persconferentie van Microsoft op de E3 werd een vierde map aangekondigt voor het Battle Royalespel Playerunknown's Battlegrounds. Het wordt waarschijnlijk een wintermap die geteased werd in een kort filmpje.

Vanavond wordt Clash getest in Europa

Na de mislukte rollout van de nieuwe competitieve Clash-modus in League of Legends gaat Riot Games vanavond een stress test houden op de Europese servers.

Team Liquid tankt vertrouwen op Supermajor China

De Supermajor van China is afgelopen, het DOTA 2-toernooi was de laatste grote test voordat The International 8 van start gaat komende zomer. Team Liquid pakte de overwinning en tankt vertrouwen.

Pagina 1 van 21