Auteur

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke989 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.

De nieuwste artikelen van Jaap Vreeke

FIFA Ultimate Team: Ziyech en Weghorst in TOTW

Het 36e Team of the Week van FIFA Ultimate Team heeft Hakim Ziyech in-form en ook Wout Weghorst krijgt een plek in de selectie.

Tfue spreekt op YouTube over rechtzaak tegen FaZe Clan

Turner 'Tfue' Tenney heeft zich voor het eerst uitgesproken over zijn rechtzaak tegen FaZe Clan, de organisatie zou hem inkomsten ontzegd hebben. Hij reageert in een YouTube video.

League of Legends: Perkz “Rift Rivals moet afgeschaft worden”

De kersverse winnaar van MSI 2019, G2 esports' Perkz, vindt dat Rift Rival afgeschaft moet worden. De ADC vertelde dat op Twitch in zijn eigen stream.

Fortnite x Jumpman Limited Time Mode is live

Fortnite en Nike hebben de handen in elkaar geslagen voor het Fortnite x Jumpman LTM, een gloednieuwe gamemode waarbij je coins en Air Force One's verzamelt.

Overwatch Anniversary Event is live en deze skins zijn nieuw

Overwatch viert zijn derde verjaardag en doet dat traditiegetrouw met nieuwe skins, tot en met 10 juni kan je speciale gamemodi spelen en cosmetische items verdienen.

Nordin Amrabat zit in het FIFA TOTS uit de Saudi League

Het FIFA 19 Ultimate Team of the Season van de Saudi League heeft een oude bekende in de gelederen, Nordin Amrabat heeft een blauwe kaart verdiend.

Apex Legends met update die issues verhelpt

Respawn Entertainment heeft geluisterd naar de community en de audioproblemen net als de hit-registration issues opgelost voor Apex Legends in een grote update.

Tfue klaagt FaZe Clan aan wegens uitbuiting in contract

Deze rechtszaak zou het esportslandschap kunnen hervormen, Turner “Tfue” Tenney is een streamer bekend van o.a. Fortnite en klaagt FaZe Clan aan, zijn oude werkgever.

MSI 2019: G2 esports walst over Team Liquid heen.

EU > NA bleek tijdens de finale van het Mid Season Invitational League of Legends toen G2 esports met 3-0 wist te winnen van Team Liquid.

FIFA Premier League Team of the Season met van Dijk en Wijnaldum

Het Premier League Team of the Season voor FIFA 19 Ultimate Team is uitgebracht met Virgil van Dijk én Georginio Wijnaldum erin.

Rainbow 6: Siege Operation Phantom Sight aangekondigd

Tijdens de finales van da Rainbow 6: Pro League is Operation Phantom Sight aangekondigd door Ubisoft, dat is de Year 4 Season 2 Operation met nieuwe Operators Nokk en Warden.

Mortal Kombat start in juni met intercontinentale competitie

De intercontinentale competitie van Mortal Kombat gaat in juni van start en maakt deel uit van de Mortal Kombat Pro Kompetitie.

Pagina 1 van 83